Menu

Open dagen Universiteit Twente 2015

Open dagen Universiteit Twente 19 – 21 November 2015

Ben je op zoek naar een universitaire bachelor- of masteropleiding? Kom dan langs op onze open dag van de University of Twente. Je kunt je hier aanmelden en de app downloaden.

4 OVERTUIGENDE REDENEN OM VOOR TWENTE TE KIEZEN

  1. Wij zijn anders dan andere uni’s vanwege onze unieke ‘High Tech Human Touch’ benadering, waarin we technologie en sociale wetenschappen samenbrengen
  2. De enige echte campus van Nederland moet je zelf ervaren
  3. De University of Twente is de meest ondernemende universiteit van Europa
  4. Uitgebreid aanbod van hoogstaande bachelor– en masteropleidingen

TOPTALENT? CHECK UNIVERSITY COLLEGE TWENTE

Voor topstudenten bieden wij University College Twente, een unieke Liberal Arts & Sciences opleiding, waarin technologie en sociale wetenschappen worden gecombineerd. Deze bacheloropleiding heet Technology and Liberal Arts & Sciences (ATLAS).

LOCATIE EN ROUTE NAAR DE UNIVERSITEIT

Je vindt de University of Twente tussen Enschede en Hengelo. Benieuwd hoe de campus er uit ziet? Bekijk dan onze interactieve plattegrond.

HELP, IK KAN NIET!

Als je in november niet kunt, is er niets aan de hand. Ook in maart organiseren we Open Dagen: op 17, 18 en 19 maart 2016 ben je van harte welkom. Kun je niet wachten op de Open Dagen? Geef je dan op voor een Meeloopdag en laat je een dagje meenemen in de studie van jouw keuze.

MELD JE AAN

Wil je deelnemen? Meld je dan aan voor de Bachelor open dagen of de Master open dagen download de app waarmee je alles bij de hand hebt: je persoonlijke programma die dag, maar ook de QR-code die je nodig hebt. Geen smartphone? Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je ook een E-ticket vlak voor de open dagen, die je dan kunt uitprinten en meenemen.

CONTACT EN VRAGEN

Nog vragen? Neem contact op met studenten van ons studie-informatiecentrum via chat, mail of telefoon.

Bron

Delen